ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

 ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΒΑΙΝΤΕΝ -ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ – ΠΡΑΓΑ!

23-28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

6 Μέρες / 5 Διανυκτερεύσεις

* ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ & ΚΑΝΕΤΕ ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ & ΣΠΑ ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!

1η Μέρα 23/12/20: ΗΡΑΚΛΕΙΟ –ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 299 χλμΑναχώρηση νωρίς το πρωί για την Νυρεμβέργη μέσο Πράγας με απευθείας ναυλωμένη πτήση. Άφιξη, γνωριμία με το τοπικό μας αντιπρόσωπο επιβίβαση στο λεωφορείο μας και αναχώρηση για την Νυρεμβέργη . Άφιξη στην Νυρεμβέργη πρώτη γνωριμία με την πόλη και μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια μας , χρόνος ελεύθερος διανυκτέρευση .
2η Μέρα 24/12/20: ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ξενάγηση πόλης Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την ξενάγηση της παλιάς πόλης. Το επιβλητικό κάστρο, τα παραδοσιακά κτίρια, οι γοτθικοί ναοί και οι όμορφες γέφυρες του ποταμού Pegnitz μεταφέρουν τον επισκέπτη αιώνες πίσω, όταν η Νυρεμβέργη ήταν η «ανεπίσημη πρωτεύουσα» της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας του γερμανικού εθνους. Αναγεννησιακές κατοικίες, μεσαιωνικά κάστρα και πέτρινα τείχη, λιθόστρωτα σοκάκια, νεογοτθικές εκκλησίες, γραφικές πλατείες και σιντριβάνια συνθέτουν ένα παραμυθένιο σκηνικό! Χρόνος ελεύθερος στην πόλη έπειτα μεταφορά στο ξενοδοχείο μας διανυκτέρευση.
3η Μέρα 25/12/20: ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΒΑΙΝΤΕΝ 120χλμ – ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ 94 χλμΠρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση μαζί με τις βαλίτσες μας για το Κάρλοβυ Βάρυ την λουτρόπολη της στη Δυτική Τσεχία στην κοιλάδα του ποταμού Τέμπλα. Θα κάνουμε μία στάση στην πόλη Βάιντεν της Γερμανίας για καφέ ή φαγητό έπειτα αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας στο Κάρλοβυ Βάρυ τακτοποίηση στα δωμάτια μας , διανυκτέρευση.
4η Μέρα 26/12/20: ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ – ΠΡΑΓΑ 129χλμ Πρωινό και αναχώρηση μαζί με τις βαλίτσες μας για να αρχίσουμε την ξενάγηση μας με τα πόδια για την παγκοσμίως φημισμένης λουτρόπολης βλέπουμε κτισμένο κατά μήκος του ποταμού Τέμπλα, σ’ ένα καταπράσινο γραφικό περιβάλλον που έγινε γνωστό λόγω των ιαματικών πηγών του. Τον 14ο αι. ονομάστηκε «βασιλική πόλη» από τον αυτοκράτορα Κάρολο τον 4ο, καθιερώθηκε δε σαν τόπος συνάντησης προσωπικοτήτων των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής. Εδώ έγραψαν ο Γκαίτε και ο Σίλλερ, συνέθεσαν ο Μπετόβεν και ο Μπαχ, έβαλε νέους ορίζοντες ο Μαρξ και ξεκουράστηκε η Μαρία Θηρεσία. το Αυτοκρατορικό Θεραπευτήριο, το Θέατρο της πόλης, τις στοές και τα περιστύλια διαφόρων αρχιτεκτονικών ρυθμών, που στεγάζουν τις ιαματικές πηγές, όπως και τον φυσικό Θερμοπίδακα και τη Ρώσικη εκκλησία που βρίσκεται δίπλα στο δάσος. Μετά τη ξενάγηση θα έχετε ελεύθερο χρόνο, για να απολαύσετε τη βόλτα σας στο γραφικό κέντρο κατά μήκος του ποταμού Τεπλά ή για ψώνια, καφέ και φαγητό. Αργά το απόγευμα αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας στην Πράγα άφιξη τακτοποίηση στα δωμάτιά μας διανυκτέρευση.
5η Μέρα 27/12/20: ΠΡΑΓΑ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη – μουσείο την Πράγα, πρωτεύουσα της Τσεχίας και ξεκινάμε το πρόγραμμά μας με την ξενάγηση στο σημαντικότερο αρχιτεκτονικό μνημείο της Ευρώπης, στην Μικρή πόλη ( Μάλα Στράνα) και την Παλιά πόλη (Στάρε Μέστο). Θα επισκεφτούμε ανταλλακτήριο συναλλάγματος με πολύ καλούς όρους. Θα περπατήσουμε από την γραφική γοτθική Γέφυρα του Καρόλου μέσα από τα μεσαιωνικά δρομάκια της «Βασιλικής οδού» ως την πλατεία της Παλιάς Πόλης με το Δημαρχείο και το φημισμένο Αστρονομικό Ρολόι. Θα καταλήξουμε μεταξύ άλλων στο «Ομπέσνι Ντουμ» δημιουργία των σημαντικότερων Αρχιτεκτόνων, γλυπτών και ζωγράφων του 19ου αι. ελεύθερος χρόνος στην πόλη έπειτα μεταφορά στο ξενοδοχείο διανυκτέρευση. Προαιρετική Βραδινή μεταφορά στο κέντρο της πόλης. Διανυκτέρευση.

6η Μέρα 28/12/20: ΠΡΑΓΑ – ΚΑΣΤΡΟΥΠΟΛΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε μαζί με τις βαλίτσες μας για την επίσκεψη μας στην Καστρούπολη (Hradčany), την Ακρόπολη της Πράγας, που απλώνεται πάνω στο βράχο της Μάλα Στράνα. Μεταξύ άλλων θα δούμε: το μοναστήρι Στραχόβ, το Λορέτο, τον γοτθικό καθεδρικό ναό του Αγίου Βίττου, με εντυπωσιακά βιτρώ & το Μαυσωλείο των Βοημών Βασιλέων,το θησαυροφυλάκιο του Στέμματος ,τον δρόμο των Αλχημιστών – το Χρυσό σοκάκι με τα χαρακτηριστικά κτίσματα και τέλος τον πύργο του Ιππότη Ντάλιμπορ, απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα της παραμυθένιας αυτής πόλης. Ελεύθερος χρόνος και αναχώρηση για το αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ !

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Το άτομο στο δίκλινο
ΠΑΙΔΙΑ 2-12 ETΩΝ Επιβάρυνση
Σε μονόκλινο
δωμάτιο
23-25/12 ΝΗ COLLECTION ΗΟΤΕL NURΝΒERG CITY 4*
(ΣΤΑ 15Λ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ )
25-26 /12 HOTEL KARLOVY VARY 4*
26-28/12 HOTEL AMBASSADOR 5*
(ΚΕΝΤΡΙΚΟ 5 Λ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ) 745€ BB 545€ ΒΒ 145€ επιπλέον
ΠΡΟΣΦΟΡΑ EAN ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ ΤΟ HOTEL OLYMPIK 4*
(HMIKENTRIKO 3 χλμ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ )
ΔΩΡΟ 2 ΦΑΓΗΤΑ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ 695€ HB
495€ ΗΒ
95€ επιπλέον

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Απευθείας ναυλωμένη πτήση τσάρτερ 23/12/19 QS 4343 09:40 ΗΡΑΚΛΕΙΟ – 11:05 ΒΙΕΝΝΗ 11:55 – ΠΡΑΓΑ 12:55 & 28/12/19 QS3572 20:30 ΠΡΑΓΑ – 00:20 ΗΡΑΚΛΕΙΟ (τύπου BOEING 737 )
• Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογή σας 4*
• πρωινό καθημερινά
• Περιλαμβάνεται η ξενάγηση στην πόλη της Πράγας παλιά πόλη
• Περιλαμβάνεται η ξενάγηση στην πόλη της Πράγας στην Καστρούπολη
• Περιλαμβάνεται η ξενάγηση στην πόλη Νυρεμβέργη
• Περιλαμβάνεται η περιήγηση στην πόλη Βάιντεν
• Περιλαμβάνεται η ξενάγηση στην πόλη Κάρλοβυ Βάρυ
• έμπειρο ελληνόφωνο αρχηγό – συνοδό καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης
• Μεταφορές καθημερινά όπως απαιτεί το πρόγραμμα ανά ημέρα με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν οδηγός
• Έμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός- συνοδός του γραφείου μας

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Είσοδοι σε μουσεία, πάρκα, ιστορικούς χώρους και όπου αλλού απαιτούνται
• Φόροι αεροδρομίου και επίναυλος καυσίμων – 75 ευρώ το άτομο
• Ότι αναφέρεται σαν προτεινόμενο ή προαιρετικό
• Δυνατότητα Φαγητού
• Ποτά στα γεύματα / δείπνα και στο χριστουγεννιάτικο δείπνο
• Φιλοδωρήματα / αχθοφορικά κτλ