ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ

ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ –ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΕΛΑΤΗ-ΠΕΤΡΟΥΛΙ -ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 07/11

1η μέρα : ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΙΡΑΙΑ
Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η μέρα : ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πούλμαν έχοντας ως προορισμό τα Γιάννενα. Καθοδόν στάσεις για καφέ ή φωτογράφηση. Άφιξη στα Ιωάννινα όπου θα επισκεφθούμε το φημισμένο Μουσείο του Π. Βρέλη με τα κέρινα ομοιώματα. Στην συνέχεια μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτιά σας, σχετική ξεκούραση. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΙΩΑΝΝΙΝΑ– ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ– ΧΑΡΑΔΡΑ ΒΙΚΟΥ– ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Πρόγευμα & αναχώρηση για να επισκεφτούμε τα Ζαγοροχώρια, τα οποία αποτελούνται από 46 οικισμούς. Μεγάλο μέρος της περιοχής αποτελεί τον Εθνικό Δρυμό ΒΙΚΟΥ – ΑΩΟΥ. Η άγρια ομορφιά του τοπίου με τις εναλλαγές του γκρίζου των βράχων, του πράσινου της βλάστησης και τους παραδοσιακούς οικισμούς αποτελούν ένα πολυσύνθετο σύνολο με πολλές ακόμη άγνωστες ομορφιές. Σχετική παραμονή και κατόπιν αναχώρηση για Ιωάννινα. Το απόγευμα επίσκεψη στη λίμνη. διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΙΩΑΝΝΙΝΑ –ΜΕΤΣΟΒΟ-ΕΛΑΤΗ-ΠΕΡΤΟΥΛΙ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Πρόγευμα & ξεκινάμε για το Μέτσοβο όπου θα επισκεφθούμε το πασίγνωστο Μουσείο Τοσίτσα. Μετά την ξενάγηση στο πρόσφατα αναστηλωμένο μοναστήρι του Αγίου Νικολάου . Συνεχίζουμε για Ελάτη Περτούλι ,σχετική παραμονή. Επιστροφή στα Ιωάννινα, στο ξενοδοχείο μας. διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ- ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Πρόγευμα & στην συνέχεια αναχώρηση θα αναχωρήσουμε για την Καλαμπάκα. Η Καλαμπάκα είναι γνωστή σ’ όλη την Ελλάδα & τον κόσμο από τα περίφημα μοναστήρια που είναι κτισμένα στις κορυφές των βράχων των Μετεώρων & βρίσκονται ανατολικά και βόρειά της. Επίσκεψη στα Μετέωρα. Τα θεόρατα βράχια των Μετεώρων δεσπόζουν επιβλητικά στην Καλαμπάκα μεταξύ των βουνών Κόζιακα και Αντιχασίων. Αυτό το μεγαλούργημα της φύσης αποκαλύπτει όλο του το μεγαλείο αιώνες τώρα, καθώς αποτελεί ένα μοναδικό σε ομορφιά γεωλογικό φαινόμενο και ένα σημαντικό μνημείο της Ορθοδοξίας. Τα Μετέωρα που έχουν χαρακτηριστεί το δεύτερο ‘Αγιον Όρος συνεχίζουν τη μοναστική παράδοση εδώ και έξι περίπου αιώνες. Στη θέα των ιερών βράχων ο επισκέπτης μένει έκθαμβος από την εντυπωσιακή μεγαλοπρέπεια αυτού του γιγαντιαίου πέτρινου συμπλέγματος. Αναχωρούμε για το λιμάνι του Πειραιά. Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες & αναχώρηση για το λιμάνι του Ηρακλείου. Διανυκτέρευση εν πλω.

6η μέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Νωρίς το πρωί άφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Τιμή κατ’ άτομο : 275€ στο δίκλινο δωμάτιο

Περιλαμβάνονται:
• Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΙΡΑΙΑ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες με τουαλέτα και ντους με Μινωικές Γραμμές.
• 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στα Ιωάννινα.
• Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο σας.
• Πούλμαν για τις μεταφορές – εκδρομές – περιηγήσεις και ξεναγήσεις σας, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
• Συνοδός αρχηγός του γραφείου μας
• Ασφάλεια Αστικής ευθύνης.
• Φ.Π.Α

*ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΚΛΙΝΗ ΚΑΜΠΙΝΑ ΕΙΝΑΙ + 45€ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ

Σημείωση:
Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί για καλύτερη έκβαση της εκδρομής.