Αναχωρήσεις

21/3, 1/5

Διάρκεια: 5 ΗΜΕΡΕΣ

Highlights

 • Δύο διαν/σεις στο Μιλάνο στο NH Machiavelli 4*.
 • Διαμονή στη Βενετία σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Μέστρε
 • Ξεναγήσεις και επισκέψεις στα σημαντικότερα μνημεία και αξιοθέατα
 • Βαπορέττο για τη μεταφορά μας στη Βενετία από το Μέστρε την ημέρα της μετάβασής μας στην πόλη (περιλαμβάνεται στην τιμή).
 • Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή

1η ημέρα: Αθήνα – Μιλάνο (ξενάγηση)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση για Μιλάνο. Άφιξη στην πόλη της μόδας και του στυλ. Η ξενάγησή μας θα ξεκινήσει από την πιάτσα Ντουόμο, στην καρδιά της πόλης, για να επισκεφθούμε την ομώνυμη γοτθική εκκλησία που αποτελεί και το σύμβολο του Μιλάνου. Στη συνέχεια θα δούμε το Παλάτσο Ρεάλε, που φιλοξενεί το Μουσείο Ντουόμο, και θα διασχίσουμε την περίφημη Γκαλέρια Βιτόριο Εμανουέλε ΙΙ, αφιερωμένη στον τότε βασιλιά της Ιταλίας. Ακολουθούν το ξακουστό νεοκλασικό Θέατρο της Σκάλας του Μιλάνου, που πρωτολειτούργησε το 1778, και το Κάστρο των Σφόρτσα (Ιταλικά: Castello Sforzesco), του οποίου ο πύργος προβάλλεται συχνά ως το σπουδαιότερο αναγεννησιακό μνημείο της πόλης και οφείλει τη σημερινή του όψη κυρίως στις συνεχείς αναστηλώσεις που έγιναν στις αρχές του 20ού αιώνα. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μιλάνο

Ελεύθερη ημέρα στο Μιλάνο για βόλτες στην πόλη και… ατελείωτο shopping! Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Μιλάνο – Βερόνα – Βενετία

Μετά το πρωινό μας θα εκδράμουμε στη Βερόνα, την πόλη όπου γεννήθηκε και πέθανε ο μεγαλύτερος λογοτεχνικός έρωτας, αυτός του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Εδώ, λοιπόν θα δούμε μεταξύ άλλων τη Ρωμαϊκή Αρένα, τη δεύτερη σε μέγεθος μετά το Κολοσσαίο, καθώς και την πλατεία Έρμπε, μία από τις κεντρικότερες πλατείες του ιστορικού κέντρου της Βερόνας, με τα υπέροχα κτίρια και αγάλματα. Θα δούμε, επίσης, το «σπίτι της Ιουλιέτας» και το μπαλκόνι στο οποίο έβγαινε για να δει τον Ρωμαίο (αν υποθέσουμε ότι πράγματι υπήρξε μια μορφή που ενέπνευσε τον Ουίλιαμ Σαίξπηρ). Μετά την ξενάγησή μας θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για μια χαλαρή βόλτα στην πόλη, μέχρι την αναχώρηση για τη Βενετία, όπου θα μεταφερθούμε με βαπορέττο (περιλαμβάνεται). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Βενετία

Πρωινό και θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση στην πόλη με τα 118 νησάκια, τα 160 κανάλια και τις 400 γέφυρες, την πατρίδα του Καζανόβα και του ταξιδευτή Μάρκο Πόλο, η ίδρυση της οποίας χρονολογείται στον 5ο αιώνα. Ολόκληρη η πόλη είναι ένα έργο τέχνης και τα κτίριά της σε βενετσιάνικο-γοτθικό ρυθμό θα σας αφήσουν άφωνους. Στην ξενάγησή μας θα δούμε, μεταξύ άλλων, τη Γέφυρα του Ριάλτο, τον Πύργο του Ρολογιού, τη Γέφυρα των Στεναγμών, τη Βασιλική του Αγίου Μάρκου (εξωτερικά) και την πλατεία με το Παλάτι των Δόγηδων. Το υπόλοιπο της ημέρας θα είναι ελεύθερο για να περιπλανηθείτε με τις γόνδολες στα κανάλια της πόλης, να απολαύσετε τον καφέ σας στο πασίγνωστο καφέ «Φλοριάν» αλλά και να δείτε από κοντά τις περίφημες βενετσιάνικες μάσκες. Επιστροφή με το τρένο (περιλαμβάνεται) στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Βενετία – Πτήση επιστροφής

Πρωινό στο ξενοδοχείο και μια τελευταία βόλτα με τον αρχηγό μας πριν από τη μεταφορά μας στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

A3 660

21.03.2020

ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ

08:35

10:10

A3 671

25.03.2020

ΒΕΝΕΤΙΑ – ΑΘΗΝΑ

15:15

18:35

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

A3 660

01.05.2020

ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ

08:25

10:00

A3 671

05.05.2020

ΒΕΝΕΤΙΑ – ΑΘΗΝΑ

17:55

21:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
Double Room 610 € 230 €
Twin Room 610 € 230 €
Triple Room 610 € 230 €
Single Room 850 € 230 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
 • Ξενοδοχεία 4*.
 • Μεταφορές, περιηγήσεις και ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Πρωινό καθημερινά.
 • Η διαδρομή με βαπορέττο στη Βενετία.
 • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-σύνοδος του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά :  230
 • Οι είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα.