ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 08/11/19

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΠΕΤΣΕΣ-ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ-ΟΣΙΟΣ ΠΑΤΑΠΙΟΣ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1η μέρα:  ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση για τον Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλώ.

2η μέρα: ΠΕΙΡΑΙΑΣ –ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ -ΕΛΑΤΗ-ΒΥΤΙΝΑ-ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ-ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ-ΤΟΛΟ

Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά και θα αναχωρήσουμε για  την Ελάτη και την Βυτίνα.. Έπειτα θα μεταβούμε στο Σπήλαιο Κάψια. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Καρύταινα, μια καλοδιατηρημένη Μεσαιωνική καστροπολιτεία. Χρόνος για καφέ και επίσκεψη στο πεντάτοξο γεφύρι του Αλφειού. Επόμενος σταθμός μας η Στεμνίτσα, παλιό κέντρο αργυροχρυσοχοΐας. Θα μεταβούμε στην ιστορική Δημητσάνα, όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα και γεύμα. Αμέσως μετά αναχώρηση για Τολό , άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση .διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΤΟΛΟ-ΠΑΛΑΜΗΔΙ- ΝΑΥΠΛΙΟ-ΣΠΕΤΣΕΣ-TOΛΟ

Πρωινό και αναχώρηση για τις περιήγηση της πόλης, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το Παλαμήδι, ξακουστό κάστρο που στεφανώνει την πόλη του Ναυπλίου, την Ακροναυπλία, χτισμένη στα πόδια του Παλαμηδιού. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για ολοήμερη επίσκεψη στις Σπέτσες . σχετική παραμονή και στην συνέχεια επιστρεφουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η μέρα :ΤΟΛΟ- ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ-ΟΣΙΟΣ ΠΑΤΑΠΙΟΣ-ΛΙΜΝΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΗΡΑΙΟΝ –ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για επίσκεψη στην  Επίδαυρο. Εκεί θα δούμε το Θέατρο που  βρίσκεται σε πλαγιά του Κυνόρτιου όρους,  μέσα  στο  λατρευτό  χώρο που  χτίστηκε  σύμφωνα  με  τον  Παυσανία  τον  4ο  αιώνα  π.χ. από  τον  αρχιτέκτονα  και  γλύπτη  από  το  Άργος  Πολύκλειτο  τον  Νεότερο. Μέσα  σε  πευκοφυτεμένη  πεδιάδα  μπροστά  στο  αρχαίο  Θέατρο  θα  δούμε  τα  ερείπια  του  σημαντικότερου  ιερού  του  Ασκληπιού , του  θεού  της  υγείας. Στο  γύρω  αρχαιολογικό  χώρο θα  δούμε  το ναό  του  Απόλλωνα  Μαλεάτη  4ου  π.χ. αιώνα , ακριβώς  πίσω  από  το  θέατρο. Το  γυμνάσιο  θυμίζει  την  παλαίστρα  της  Ολυμπίας  με  την  μεγάλη  εσωτερική  αυλή  και  το  περιστύλιο , ενώ  λίγο  πιο  πέρα  θα  δείτε  τα  ερείπια  της  στοάς  Κότυος  και  μικρής  παλαίστρας.  Μετά  την  παλαίστρα  θα  δούμε  τα  υπολείμματα  του  κρηπιδώματος  του  ναού  της  Θέμιδας  και  τα  θεμέλια  του  ναού  της  Αρτεμης, το  άβατο και  τη  θόλο. Στη συνέχεια  θα αναχωρήσουμε αναχώρηση για το Λουτράκι σχετική παραμονή και συνεχίζουμε  στον Όσιο Πατάπιο για προσκύνημα  . Επόμενος σταθμός  Η λίμνη Βουλιαγμένης, σχετική παραμονή και συνεχίζουμε για να επισκεφτούμε τον Αρχαιολογικό χώρο Ηραίον. Το απόγευμα αναχώρηση για Πειραιά Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση για το Ηράκλειο. Διανυκτέρευση εν πλώ.

5η μέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Νωρίς το πρωί άφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου με τις καλύτερες εντυπώσεις από την εκδρομή μας.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ:

200€ FLISVOS ROYAL HOTEL Α΄ κατ. με πρωινό

220€ FLISVOS ROYAL HOTEL Α΄ κατ. με πρωινό & 2 δείπνα

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ηράκλειο-Πειραιά-Ηράκλειο, σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες με τουαλέτα και ντους ( ΑΒ4 ) ΜΕ ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.
  • 2 διανυκτερεύσεις στο Τολό σε ξενοδοχεία Α’ κατηγορίας
  • Πρωινό καθημερινά
  • Πούλμαν για τις μετακινήσεις και τις εκδρομές σας όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Ξεναγός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α

 

  • **ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
  • ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΚΟΣΤΑ-ΣΠΕΤΣΕΣ –ΚΟΣΤΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΑΣ.