Αναχ/σεις:  17/4, 22/4, 26/4  , 29/4 .

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ – ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ –ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ

 5 ΜΕΡΕΣ   από Ηράκλειο         

  

 

1η μέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΑΘΗΝΑ- ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

Πτήση για Κων/πολη μέσω Αθήνας Άφιξη, συνάντηση με τον ξεναγό μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας ,τακτοποίηση και ξεκούραση.

 

2η μέρα:  ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ( Κλασσική ξενάγηση ).

Μετά το πρωινό , συνάντηση με τον ξεναγό μας και αναχώρηση  για την παλιά πόλη, όπου θα επισκεφθούμε την Αγία Σοφία , τον  Βυζαντινό Ιππόδρομο, την Βασιλική Κινστέρνα του Ιουστινιανού  και  το Ανάκτορο Τοπκαπί  κατοικία των Σουλτάνων μέχρι τον 19ο αιώνα , που σήμερα στεγάζει  το μουσείο με τους αμύθητους θησαυρούς  της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας .  Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας . Το βράδυ σας προτείνουμε διασκέδαση σε νυκτερινό κέντρο με παραδοσιακούς χορούς  και οριεντάλ. Διανυκτέρευση.

3η μέρα : ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ ( Χάλκη και Πρίγκιπος ).

Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για να επιβιβαστούμε στο καραβάκι. Θα επισκεφθούμε πρώτα την νήσο Χάλκη όπου θα ξεναγηθούμε στην Θεολογική Σχολή και στην συνέχεια την νήσο Πρίγκιπο . Προαιρετικό γεύμα σε τοπικό εστιατόριο . Σας προτείνουμε  τον γύρο του νησιού με τα γραφικά αμαξάκια η μία επίσκεψη  στον Άγιο Γεώργιο τον κουδουνά στην κορυφή του λόφου . Αναχώρηση από τα καταπράσινα Πριγκιπόνησα με τις καλύτερες εντυπώσεις και επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη , στο ξενοδοχείο μας .

4η μέρα :ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΟΛΗ-ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ-ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ.

Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε  για να επισκεφθούμε την Μονή της Βαλουκλιώτισσας  με τους τάφους των Πατριαρχών , τα Θεοδοσιανά τείχη , την Χρυσή Πύλη του Βυζαντίου , την Παναγία των Βλαχερνών όπου εψάλη για πρώτη φορά ο Ακάθιστος ύμνος  και το Οικουμενικό Πατριαρχείο με τον ναό του Αγίου Γεωργίου . Συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε την περίφημη Κλειστή Αγορά ( Kapali Carsi ) της Κων/πόλης με τους 100 δρόμους και τα περίπου 4000 καταστήματα με κοσμήματα , χαλιά , αντίκες, δερμάτινα και κάθε είδος κομψοτεχνήματα και έργα τέχνης.  Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε και την  Αιγυπτιακή Αγορά ( Misir carsi ) γνωστή για τα καταστήματα μπαχαρικών και βοτάνων , ξηρών καρπών και παραδοσιακών γλυκών  με το άρωμα της Ανατολής .

5η μέρα :ΚΩΝ/ΠΟΛΗ-ΑΘΗΝΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Μετά το πρόγευμα , ελεύθερη μέρα . Σας  προτείνουμε μία βόλτα στη θρυλική λεωφόρο του Πέραν ( Istiklal Caddesi ) με τα καταστήματα  όλων των ειδών , τα εστιατόρια για όλα τα γούστα , τα διάσημα ζαχαροπλαστεία .Με την γλυκιά ανάμνηση της επίσκεψης μας στην κοσμοπολίτικη Πόλη , συνάντηση με τον οδηγό την προκαθορισμένη ώρα , μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα

 

 

Περιλαμβάνονται :

  • Αεροπορικά εισιτήρια Ηράκλειο-Κων/πολη-Ηράκλειο ( μέσω Αθήνας ) .

(  Δυνατότητα πτήσεων και από τα Χανιά ).

  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Κων/πολης
  • 4 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε κεντρικό ξενοδοχείο  4* κεντρ. στην Κων/πολη.
  • Τρείς ξεναγήσεις με ελληνόφωνο ξεναγό όπως στο πρόγραμμα .
  • Το εισιτήριο του πλοίου για τα Πριγκιπόνησα .
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης  Tour operator.

* Δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αερ/μίων 145 Ευρώ .

* Δεν περιλαμβάνονται οι είσοδοι στα μουσεία και τα προαιρετικά .

*Η σειρά των ξεναγήσεων  δύναται να αλλάξει  / * Αλλαγή ναύλων επηρεάζει τις τιμές .

ΠΤΗΣΕΙΣ Μαρτίου :   HER-ΑΤΗ-IST  11.10-16.00   //   IST-ΑΤΗ-HER  10.45-14.05

ΠΤΗΣΕΙΣ Απριλίου :   HER-ΑΤΗ-IST  06.25-09.45   //   IST-ΑΤΗ-HER  10.45-14.05

Δίκλινο 1κλινο Παιδικό Ξενοδοχείο
       
595 749 495  LARES PARK  4* superior Tαξίμ / με πρωινό