Χριστουγεννιάτικες Αγορές στην Ευρώπη…πού, πότε ? Μέρος 2ο!

Χαλαρές βόλτες και ευωδιές από ρολά κανέλας και χριστουγεννιάτικο αρωματισμένο κρασί …..η Ευρώπη ντύνεται Χριστουγεννιάτικα αυτόν τον μήνα και μας καλεί να την απολαύσουμε!

Νυρεμβέργη Christkindlmarkt, Γερμανία

Καλώς ήρθατε στην παραμυθένια Ηauptmarkt, την κεντρική πλατεία όπου στήνεται ένας χριστουγεννιάτικος παράδεισος για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά! Η παράδοση εδώ καλά κρατεί… από το 1629…και το πνεύμα των Χριστουγέννων με χρυσή κορώνα και λευκό φόρεμα θα σας προτρέψει όντως να ξαναγίνετε παιδιά κατά την εορταστική του ομιλία.. Με μελόπιτες και κρασί Φραγκονίας, με λίγη δροσερή μπύρα και τοπικούς μεζέδες ή με οδηγό απλά την καλή σας διάθεση, γιορτάστε! Είστε στην μεγαλύτερη γιορτινή χριστουγεννιάτικη αγορά της Ευρώπης με 180 ξύλινα κιόσκια και υπέροχες δραστηριότητες για τα παιδιά…

Από 30 Νοεμβρίου έως 24 Δεκεμβρίου

Rothenburg, Φραγκονία – Γερμανία…. Trier, Ρηνανία – Γερμανία

2 μικρά Μεσαιωνικά στολίδια με μεγάλη παράδοση 500 ετών…Απλά αξιολάτρευτα…

Μια εικόνα χίλιες λέξεις…

Από 22 Νοεμβρίου εως 23 Δεκεμβρίου

East Princes St. Gardens, Εδιμβούργο, Σκωτία

Φέτος ο Άγιος Βασίλης θα αφιχθεί από «ψηλά» διατείνονται οι διοργανωτές της Χριστουγεννιάτικης γιορτής στην καρδιά της ιστορικής πρωτεύουσας της Σκωτίας! Το φεστιβάλ αυτής της «σκοτεινής» μεσαιωνικής πόλης, μόνο παραδοσιακό δεν είναι, μάλλον υπερ…φωτεινό, υπερ…τεχνολογικό και σούπερ διασκεδαστικό…. αμέσως μετά τα επίσημα εγκαίνια στις 17/11! Τον παραδοσιακό Άγιο Βασίλη θα τον βρείτε σταθερά στο σπίτι του στην Castle Street!

Από 17 Νοεμβρίου έως 5 Ιανουαρίου (κλειστά στις 25/12)

Tivoli Gardens, Κοπενχάγη, Δανία

Η υπερπαραγωγή των Δανών, όπως μόνο αυτοί ξέρουν να κάνουν σε θεματικά πάρκα (θυμηθείτε τη Legoland)…με ό,τι χρειάζεται ένα Χριστουγεννιάτικο φαντασμαγορικό πολύ-event. Εφοδιαστείτε με τα κατάλληλα εισιτήρια και απολαύστε τα 4 υπέροχα θεματικά πάρκα!

Από 16 Νοεμβρίου έως 5 Ιανουαρίου

Κόλμαρ, Γαλλία

Μια πόλη σαν παραμύθι, με επιβλητικά μεσαιωνικά κτίρια, μουσεία, εκκλησίες, τη  μικρή Βενετία (με παραδοσιακά κτήρια στις όχθες των καναλιών του ποταμού Λάουχ)… Η μαγεία των Χριστουγέννων στη πρωτεύουσα των αλσατικών κρασιών, ενισχύεται στο κέντρο της Παλιάς Πόλης από τον θαυμάσιο χριστουγεννιάτικο φωτισμό που παραπέμπει σε ονειρικό σκηνικό…

Από 22 Νοεμβρίου έως 29 Δεκεμβρίου

About Author

client-photo-1
TravelCenter