• Διαν/σεις στην ακριβή Αβάνα σε 5* ξενοδοχείο και όχι λιγότερες ή αποκλειστικά διαμονές σε μικρότερα 3* στην επαρχία για μείωση κόστους.
 • Εξασφαλισμένες αναχωρήσεις και προαγορασμένες πτήσεις που θα βρείτε παρακάτω και όχι ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.
 • Στην Αβάνα χρησιμοποιούμε το Hotel Royalton Habana 5* ή το Melia Cohiba 5*. Τώρα που πλέον η διαθεσιμότητα των 5* ξενοδοχείων στην Αβάνα σπανίζει.
 • Μένετε σε ξενοδοχείο 5* στην σωστή περιοχή (Melia Cohiba / Hotel Royalton Habana 5*) . Και όχι απομακρυσμένοι στο αποστειρωμένο Μιραμάρ (ξενοδοχείο Melia Habana) μια περιοχή πρεσβειών με ανύπαρκτο το τοπικό στοιχείο, όπου χρειάζεται ταξί για να μετακινηθείτε στην Αβάνα.
 • Στο Βαραδέρο το ξενοδοχείο μας είναι το Melia Varadero 5* All Inclusive, το οποίο θα σας χαρίσει αξέχαστες ημέρες στη διάσημη παραλία της Καραϊβικής, απολαμβάνοντας απεριόριστη κατανάλωση ποτών και γευμάτων.
 • Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται επίσκεψη στο μουσείο Havana Club για να δούμε πως παρασκευάζεται το ρούμι και θα το δοκιμάσουμε!
 • Επίσκεψη στο κέντρο εκτροφής κροκοδείλων στην Γκουαμά
 • Βαρκάδα στη Λίμνη του Θησαυρού
 • Επίσκεψη σε εργοστάσιο παρασκευής πούρων στην Αβάνα.
 • Είσοδος στο παραδοσιακό μπαράκι La Canchanchara όπου θα μας σερβίρουν το ομώνυμο ποτό που έπιναν οι σκλάβοι στις φυτείες
 • Επίσκεψη στο θέατρο Thomas Terry στο Σιενφουέγκος
 • Επίσκεψη στο σπήλαιο του Ινδιάνου, το οποίο και θα διασχίσουμε με βάρκα
 • Εμπειρότατος Έλληνας αρχηγός-ξεναγός (και όχι τοπικός ελληνόφωνος), ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τη χώρα και θα σας προτείνει λύσεις ώστε η διαμονή να σας μείνει αξέχαστη. Ο αρχηγός θα είναι μαζί σας σε όλη τη διάρκεια της παραμονής σας στην Κούβα. Θα σας μυήσει στην πραγματική της ζωή, θα σας μάθει την ιστορία της, θα σας διηγηθεί τους μύθους της, θα σας δείξει πώς διασκεδάζουν οι Κουβανοί και όχι οι τουρίστες στην Κούβα, θα σας βάλει στα σπίτια τους να αφουγκραστείτε τους ήχους και τους ψιθύρους των ανθρώπων, την ατμόσφαιρα του μεσοπολέμου, το ρούμι και τη μυρωδιά των πούρων. Συνοδεύει Έλληνας αρχηγός και όχι ελληνόφωνος τοπικός αντιπρόσωπος.
 • Βλέπετε και ζείτε περισσότερη και πιο γνήσια Κούβα. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί ταξιδιώτες που γύρισαν από ένα τέτοιο ταξίδι λένε ότι η Κούβα δεν ήταν αυτό που φαντάζονταν. Σίγουρα δεν είδαν την πραγματική Κούβα. Το ταξίδι μας στην Κούβα δεν είναι ένα συνηθισμένο πρόγραμμα. Εμείς διεισδύουμε στη ζωή και στη φιλοσοφία της χώρας με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Η Κούβα θα σας μείνει αξέχαστη!!!
 • Η βόλτα με τα παραδοσιακά αυτοκίνητα του ’50 θα σας μεταφέρει στην εποχή της μαφίας, στην Κούβα του Lucky Luciano και του Φρανκ Σινάτρα, σε μια διαδρομή γεμάτη νοσταλγία στους δρόμους της ημιφωτισμένης ρομαντικής Αβάνας.
 • Δείπνο σε επιλεγμένο εστιατόριο σε προνομιακή τοποθεσία στην Αβάνα.

Περίοδοι

 • Καλοκαίρι 2023
 • Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2023

Αναχωρήσεις

27/7, 30/7, 1/8, 4/8, 6/8, 8/8, 11/8, 13/8, 14/8,

19/8, 21/8, 24/8, 4/9, 18/9, 30/9, 9/10, 12/10, 16/10, 19/10

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΒΑΝΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το ταξίδι μας στην πρωτεύουσα της Κούβας, την Αβάνα. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, πάνω στη μυθική παραλιακή Μαλεκόν της Αβάνας Παρά την κούραση, λίγοι αντιστέκονται σε μια πρώτη γνωριμία με την πόλη και την ατμόσφαιρά της… αυτά είναι τα πλεονεκτήματα του να μένεις στην πόλη κι όχι σε μακρινά προάστια. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΑΒΑΝΑ (Ξενάγηση πόλης, Βόλτα με τα παλιά αυτοκίνητα του ’50)

Πάμε να εξερευνήσουμε την Αβάνα! Θα ξεκινήσουμε από το Βεδάδο, την καρδιά της σύγχρονης πόλης όπου μένουμε για να γνωρίσουμε  τη Λεωφόρο των Προέδρων με τα ιστορικά αγάλματα, την καρδιά της πόλης την οδό 23 με το παγωτατζίδικο Coppelia, τους θρυλικούς κινηματογράφους και τα κτίρια αρτ ντεκό, θα περάσουμε από το Πανεπιστήμιο με τα νεοκλασικά του Προπύλαια, θα σταματήσουμε για να περπατήσουμε την ιστορική  Πλατεία της Επανάστασης όπου έβγαζε τις ομιλίες του ο Κάστρο και στεγαζόταν το γραφείο του Τσε και θα κάνουμε την πρώτη μας επίσκεψη στο εργοστάσιο πούρων, όπου θα μυηθούμε στα μυστικά της τέχνης της παρασκευής πούρων.

Συνέχεια έχει η παραλιακή οδός, όπου ξετυλίγεται μπροστά μας η σύγχρονη ιστορία της πόλης, από το ψηλότερο κτίριο της πόλης, το νοσοκομείο Hermanos Amejeiras μέχρι την αμερικάνικη πρεσβεία και τα όσα έχουν εκτυλιχθεί μπροστά της στο πέρασμα των δεκαετιών.

Σειρά θα πάρει το Centro, μια γειτονιά που αποπνέει μια γλυκιά μελαγχολία, πριν εισέλθουμε στην Παλιά Πόλη, το αρχιτεκτονικό διαμάντι της Λατινικής Αμερικής. Αφού ανέβουμε το αρχοντικό Πράδο με τα Θέατρο Αλίσια Αλόνσο να δεσπόζει δίπλα στο ανακαινισμένο Καπιτώλιο, θα αφήσουμε το λεωφορείο για να περπατήσουμε  τις κεντρικότερες πλατείες της πρωτεύουσας της Κούβας: την πλατεία της Πόλης με το Κυβερνείο, την οδό Ομπίσπο με το Ambos Mundos, το ξενοδοχείο του Χέμινγουεϊ για τον οποίο θα μας αφηγηθεί ιστορίες ο ξεναγός μας, θα επισκεφθούμε το Μουσείο Αποικιακής Αρχιτεκτονικής ώστε να αφουγκραστούμε την αποικιακή περίοδο στην πρώην κατοικία του Κυβερνήτη, θα θαυμάσουμε τον Καθεδρικό ή αλλιώς “την ποίηση σκαλισμένη σε πέτρα” όπως έλεγε ο Αλεχάντρο Καρπεντιέρ, θα μαγευτούμε από τα χρώματα της Παλιάς Πλατείας, θα ακούσουμε ιστορίες στην Πλατεία του Αγίου Φραγκίσκου για τις θρυλικές μορφές της πόλης που έχουν βάλει η καθεμιά το λιθαράκι της σε αυτό το μωσαϊκό πολιτισμών, αρχιτεκτονικών στιλ, θρησκειών και πολιτικών συστημάτων που έχουν περάσει από τη μαγική αυτή πόλη.

Δε θα παραλείψουμε να επισκεφθούμε το Μουσείο του Ρούμι (και να το γευθούμε βεβαίως, σε ένα χώρο ποτισμένο με ιστορία) και να κλείσουμε την ξενάγησή μας με τη θέα της πόλης από το ιστορικό κάστρο που έφτιαξαν οι Ισπανοί για να προστατεύσουν -μάταια- την πόλη από Βρετανούς και πειρατές.

Παίρνουμε την υποθαλάσσια σήραγγα και απολαμβάνουμε την τελευταία -για τώρα- θέα της Αβάνας. Όσοι το επιθυμούν επιστρέφουν στο ξενοδοχείο για μερικές ώρες χαλάρωσης στην πισίνα, ενώ όσοι θέλουν θα χαθούν στην πολύχρωμη αγορά με τους πίνακες, τα είδη λαϊκής τέχνης και τα μουσικά όργανα, συζητώντας και αστειευόμενοι με τους πάντα κεφάτους Κουβανούς.

Το βραδάκι έρχεται η ώρα για ένα ταξίδι στο χρόνο: τα κλασικά αυτοκίνητα που κοσμούν τους δρόμους της πόλης θα μας παραλάβουν από το ξενοδοχείο μας,  θα μας κάνουν μια περιήγηση στη φωτισμένη πια Αβάνα και θα συνεχίσουμε για δείπνο σε επιλεγμένο εστιατόριο σε προνομιακή θέση στην Αβάνα.

Για το βράδυ, ο αρχηγός μας έχει να μας κάνει πολλές προτάσεις, από βόλτες στη σαγηνευτική παλιά πόλη μέχρι συστάσεις για ποτό και χορό σε μερικά από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά στέκια της πόλης, όπως τα ξέρουν μόνο οι ντόπιοι.

3η ΗΜΕΡΑ: ΑΒΑΝΑ (Βινιάλες, Πινάρ Ντελ Ρίο)

Πρωινή αναχώρηση για το Βινιάλες, στη δυτικότερη και πιο πράσινη επαρχία της Κούβας. Με το Versus δεν παραλείπουμε να επισκεφθούμε πανοραμικά το Πινάρ ντελ Ρίο, την τοπική πρωτεύουσα με τους αρχαιοελληνικούς κίονες να κοσμούν τα εντυπωσιακά της κτίρια και τους δρόμους να σφύζουν από ζωή.

Καθόλη τη διαδρομή η ξενάγηση θα επικεντρωθεί τόσο στην ιστορία της περιοχής όσο και στην ξεχωριστή καθημερινότητα της κουβανικής επαρχίας. Η άφιξή μας στο Βινιάλες είναι εντυπωσιακή, αφού η πρώτη στάση θα λάβει χώρα στο πανοραμικό σημείο Los Jazmines απ’ όπου μπορούμε να θαυμάσουμε την κοιλάδα με τους καταπράσινους σχηματισμούς από ασβεστόλιθο σε όλο της το μεγαλείο.

Αμέσως μετά, διασχίζουμε την κοιλάδα, περνάμε από το γραφικό οικισμό του Βινιάλες και… εισερχόμαστε  σε ένα από τα μοναδικά mogotes, επισκεπτόμενοι πεζοί το Σπήλαιο του Ινδιάνου, με τους εντυπωσιακούς σχηματισμούς και την ακόμη εντυπωσιακότερη έξοδο, αυτή τη φορά επιβιβασμένοι σε μια από τις βαρκούλες που μας οδηγεί σε ένα καταπράσινο ξέφωτο, όπου μπορούμε να γευτούμε μερικά πρωτότυπα κοκτέιλ φρούτων.

Το μεσημεριανό μας θα λάβει χώρα σε ένα όμορφο τοπίο της κουβανικής εξοχής, με τη φύση να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας. Η εκδρομή μας όμως δεν τελείωσε εδώ: ακολουθεί η Βραχογραφία της Προϊστορίας, που πέραν του ειδυλλιακού τοπίου έχει και μια ιστορία ενδεικτική της πολιτικής ιστορίας της χώρας.

Και φυσικά ο καλύτερος τρόπος να κλείσουμε μια επίσκεψη στην περιοχή που παράγει τον καλύτερο καπνό παγκοσμίως είναι να επισκεφθούμε καλλιεργητές καπνού: να δούμε τις φυτείες τους, να συνομιλήσουμε μαζί τους, να μας πουν τα μυστικά τους για τα σπιτικά χειροποίητα πούρα και φυσικά να τα δοκιμάσουμε.

Χορτασμένοι από εικόνες επιστρέφουμε στην Αβάνα και το υπόλοιπο απόγευμα είναι στη διάθεσή σας για να απολαύσετε την πρωτεύουσα της Κούβας, με τον αρχηγό μας να είναι στη διάθεσή σας για συστάσεις και tips από αυτά που ξέρουν μόνο οι ειδικοί.

4η ΗΜΕΡΑ: ΑΒΑΝΑ

Ελεύθερη μέρα στην Αβάνα, που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε με όποιο τρόπο θέλετε: υπάρχει προαιρετική ξενάγηση σε εναλλακτικές περιοχές της Αβάνας όπου θα μάθουμε για τη σαντερία και τις υπόλοιπες αφροκουβανικές θρησκείες, στις γειτονιές καλλιτεχνών, το άγαλμα του Ιησού που δεσπόζει πάνω από τον κόλπο της Αβάνας ή τις φτωχογειτονιές που σπάνια επισκέπτονται τουρίστες. Ή μπορείτε να περάσετε τη μέρα σας περπατώντας ανέμελα, επισκεπτόμενοι μουσεία τέχνης και γκαλερί. Ακόμη μπορείτε να μεταβείτε στις ανατολικές παραλίες, της καλύτερες της πρωτεύουσας με τα γαλαζοπράσινα νερά και τους ντόπιους που τις τιμούν καθημερινά. Σε ό,τι αφορά τις γαστρονομικές σας επιλογές, ο αρχηγός μας θα σας προτείνει paladares -ιδιωτικά εστιατόρια που στεγάζονται σε σπίτια- για όλα τα γούστα, ενώ το βράδυ προσφέρεται για να απολαύσετε από κάποιο από τα περίφημα σόου της πόλης ή κάποιο κλαμπ με fsuin, jazz, salsa, ρεγκετόν ή ακόμη και ροκ, διότι η Αβάνα διαθέτει απ’ όλα, αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι να σου δείξουν τα μυστικά της.

5η ΗΜΕΡΑ: ΑΒΑΝΑ – ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΓΚΟΥΑΜΑ – ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΩΝ – ΒΑΡΚΑΔΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΘΗΑΣΑΥΡΟΥ – ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ (ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΤΣΕ) – ΤΡΙΝΙΔΑΔ

Αποχαιρετούμε την Αβάνα για να κινηθούμε νοτιανατολικά. Καθόλη τη διάρκεια της εκδρομής θα εντρυφήσουμε στην κουβανική ιστορία με τρόπο ζωντανό και ψυχαγωγικό ταυτόχρονα. Η πρώτη μας στάση θα είναι στη Χερσόνησο Guama, όχι μακριά από τον Κόλπο των Χοίρων όπως μαρτυρούν τα σημάδια για όσους ξέρουν να τα διαβάσουν. Θα επισκεφθούμε το εκτροφείο κροκοδείλων και θα μάθουμε για τις διαφορές ανάμεσα στα δύο διαφορετικά είδη, οι πιο τολμηροί θα αγγίξουν μάλιστα τα μικρά κροκοδειλάκια (με τα μεγάλα δεν παίζουμε!) και, αφού δούμε τα προϊστορικά ψάρια manjuari, στη συνέχεια θα κάνουμε βόλτα με ταχύπλοο στη Λίμνη του Θησαυρού σε ένα γαλήνιο, ειδυλλιακό τοπίο, όπου υπάρχει αντίγραφο κοινότητας των Ινδιάνων Ταϊνος. Είναι το κατάλληλο σημείο για να μάθουμε για τις συνήθειές τους, τη θρησκεία τους, την κληρονομιά που μας άφησαν (γνωρίζατε ότι μέχρι σήμερα χρησιμοποιούμε ακόμη και στα Ελληνικά πάνω από 20 λέξεις που προέρχονται από τη γλώσσα αυτού του αφανισμένου λαού;) και θα μάθουμε για τις γενοκτονίες των Ισπανών στην Καραϊβική. Εκτός από τα κοκτέιλ με καρύδα που θα μας δροσίσουν, θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε και τηγανιά κροκόδειλο, με θέα την πλούσια βλάστηση της λίμνης.

Η συνέχεια περιλαμβάνει τόνους ιστορίας: Για μιάμιση ώρα που διαρκεί η διαδρομή, θα εντρυφήσουμε και στις πιο άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής του Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, από την παιδική του ηλικία μέχρι τις τελευταίες στιγμές της ζωής του. Έτσι θα είμαστε έτοιμοι για την επίσκεψη στη Σάντα Κλάρα και το Μαυσωλείο του Τσε, όπου το εντυπωσιακό άγαλμα και τα συγκινητικά εκθέματα θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις μας και θα μας φέρουν πιο κοντά σε περασμένες, επαναστατικές εποχές. Θα διασχίσουμε την πόλη της Σάντα Κλάρα και θα έχουμε διέλευση και από το σημείο του εκτροχιασμού του τρένου που προκάλεσαν οι άνδρες του Τσε για να επιφέρουν την πτώση του Μπατίστα και τη φυγή του 3 ημέρες αργότερα.

Μετά τη Σάντα Κλάρα, η περιήγησή μας θα μας φέρει στο Τρινιδάδ. Μια από τις καλύτερα διατηρημένες πόλεις της χώρας, τα καλντερίμια και τα πολύχρωμά του κτίρια αξίζουν κάτι παραπάνω από μια φευγαλέα επίσκεψη. Έτσι στο Versus διανυκτερεύουμε στην παραλία του Τρινιδάδ ώστε να απολαύσουμε στιγμές χαλάρωσης στο all inclusive ξενοδοχείο μας πάνω στην τεράστια παραλία Ancon με τα μαγικά ηλιοβασιλέματα, όπου μπορούμε να κολυμπήσουμε. Το βράδυ, μετά το δείπνο στο ξενοδοχείο, όσοι το επιθυμούν μπορούν να ακολουθήσουν τον αρχηγό μας σε μια βόλτα στα στενά της πόλης για να αφουγκραστούμε όχι μόνο την αποικιακή ατμόσφαιρα που δημιουργεί αυτή η πόλη-σκηνικό ταινίας, αλλά και να απολαύσουμε την υπαίθρια νυχτερινή ζωή της πόλης, την καλύτερη σε όλη την επαρχία της Κούβας. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί ταξιδιώτες αξιολογούν τη βραδιά στο Τρινιδάδ ως την καλύτερη της διαμονής τους στην Κούβα.

6η ΗΜΕΡΑ: ΤΡΙΝΙΔΑΔ – ΣΙΕΝΦΟΥΕΓΟΣ – ΒΑΡΑΔΕΡΟ

Μετά το πρωινό μας, ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε το μαγικό Τρινιδάδ και με το φως της ημέρας. Θα επισκεφθούμε το Μουσείο της Πόλης με την πλούσια αποικιακή κληρονομιά, θα περπατήσουμε τα στενά της, θα θαυμάσουμε την Plaza Mayor και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο πριν βρεθούμε στο ιστορικό μπαρ Canchanchara όπου θα πιούμε το ομώνυμο ποτό, που οι αποικιοκράτες έδιναν στους σκλάβους, ώστε να πάρουμε δυνάμεις για να χορέψουμε υπό τους ήχους της τοπικής μπάντας.

Λίγα χιλιόμετρα αργότερα θα βρεθούμε στο Σιενφουέγος, μια πόλη που πρόσφατα γιόρτασε τα 200 χρόνια από την ίδρυσή της από Γάλλους. Θα επισκεφθούμε φυσικά την κεντρική πλατεία, που προστατεύεται από την UNESCO ως ένα από τα σπάνια παραδείγματα γαλλικής αρχιτεκτονικής στον ισπανόφωνο κόσμο . Θα μπούμε στο Θέατρο Tomas Terry να θαυμάσουμε ένα από τα θέατρα-διαμάντια της χώρας και θα επισκεφθούμε και το Palacio Valle, ένα από τα εντυπωσιακότερα παλάτια της εποχής, με ιδιαίτερη ιστορία και θέα σε όλο τον κόλπο.

Η τελευταία μας στάση θα είναι το Βαραδέρο, το θέρετρο με μια από τις διασημότερες παραλίες της Καραϊβικής, όπου και θα περάσουμε τα τελευταία μας βράδια στη χώρα. Η παραλία με τα γαλαζοπράσινα νερά είναι ακριβώς μπροστά στο ξενοδοχείο μας και μας περιμένει για στιγμές χαλάρωσης. Το ξενοδοχείο μας, Melia Varadero, είναι all inclusive και προσφέρει και εντυπωσιακή ψυχαγωγία. Ταυτόχρονα, όσοι το επιθυμούν μπορούν το βραδάκι να περπατήσουν στο κέντρο της κωμόπολης, όπου η νυχτερινή ζωή ικανοποιεί όλα τα γούστα.

7η ΗΜΕΡΑ: ΒΑΡΑΔΕΡΟ

Ελεύθερη μέρα στο Βαραδέρο ή… εκδρομή στο Κάγιο Μπλάνκο. Η πιο διάσημη κρουαζιέρα (κόστος: 110€) στο νησί αποτελεί την πρόταση μας για σήμερα. Αναχώρηση το πρωί για τη μαρίνα του Βαραδέρο, όπου θα επιβιβαστούμε σε καταμαράν για τη σημερινή μας εξόρμηση. Θα περάσουμε ανάμεσα από νησιά με μαγκρόβιες, θα βουτήξουμε προαιρετικά στα ανοιχτά, θα χορέψουμε και θα πιούμε στο κατάστρωμα (η εκδρομή είναι all inclusive), πριν φτάσουμε στο χώρο όπου βρίσκονται τα δελφίνια, ανοιχτά στη θάλασσα, όπου μας περιμένει μια μοναδική εμπειρία: μπαίνουμε στο νερό και τα αγγίζουμε, τα αγκαλιάζουμε, τα φιλάμε (και μας ανταποδίδουν το φιλί!), τα σηκώνουμε (!) κι όποιος επιθυμεί τα πιάνει και από τα πτερύγια για να τον κάνουν μια μικρή βόλτα. Η εκδρομή μας δεν τελειώνει εδώ: ακολουθεί παραμονή στο ακατοίκητο τροπικό νησί Κάγιο Μπλάνκο, όπου θα έχουμε δύο ώρες στη διάθεσή μας να απολαύσουμε τόσο την κατάλευκη παραλία του, όσο και το μπουφέ, που περιλαμβάνει ακόμη κι αστακό. Η επιστροφή, ανέμου επιτρέποντος, γίνεται με πανιά, για να φτάσουμε στο ξενοδοχείο μας το απόγευμα. Όσοι το επιθυμούν… επιστρέφουν στην παραλία, ή ακολουθούν τις συμβουλές του αρχηγού μας για το τελευταίο τους βράδυ στην Κούβα.

Σημειώστε ότι στο Versus ο αρχηγός παραμένει με το γκρουπ στο Βαραδέρο.

8η ΗΜΕΡΑ: ΒΑΡΑΔΕΡΟ – ΑΒΑΝΑ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ

Γεμάτοι εικόνες, παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για το αεροδρόμιο της Αβάνας. Περνάμε από τη γέφυρα της Bacunayagua, ένα τοπίο αξέχαστο που είναι ο καλύτερος τρόπος να αποχαιρετίσουμε την Κούβα πριν μεταβούμε στο αεροδρόμιο Jose Marti για την πτήση μας στην Αθήνα

9η ΗΜΕΡΑ: AΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  27/7/2023 – Αναχώρηση από Αθήνα-11ήμερο πρόγραμμα με 9 διαν/σεις: με 1 επιπλέον διαν/ση στο Βαραδέρο (All Inclusive), και μια διαν/ση στη Μαδρίτη με πρωινό στην αρχή του ταξιδιού- Πτήσεις με IBERIA.  – Τιμή από 1519€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
Double Room 1519 € 790 €
Twin Room 1519 € 790 €
Triple Room 1519 € 790 €
Single Room 2009 € 790 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  30/7/2023 – Αναχώρηση από Αθήνα-12ήμερο πρόγραμμα με 9 διαν/σεις: 1 επιπλέον στο Βαραδέρο (All Inclusive), και 1 επιπλέον διαν/ση στην Αβάνα με πρωινό. Το πρόγραμμα εκτελείται αντίστροφα-Πτήσεις με TURKISH AIRLINES.  – Τιμή από 1399€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
Double Room 1399 € 790 €
Twin Room 1399 € 790 €
Triple Room 1399 € 790 €
Single Room 1849 € 790 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  30/7/2023 – Αναχώρηση από Αθήνα-10ήμερο πρόγραμμα με 9 διαν/σεις: 1 επιπλέον διαν/ση στη Μαδρίτη με πρωινό στην αρχή του ταξιδιού-Πτήσεις με IBERIA.  – Τιμή από 1499€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
Double Room 1499 € 790 €
Twin Room 1499 € 790 €
Triple Room 1499 € 790 €
Single Room 2079 € 790 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  1/8/2023 – Αναχώρηση από Αθήνα-10ήμερο πρόγραμμα με 8 διαν/σεις: 1 διαν/ση στη Μαδρίτη με πρωινό στην αρχή του ταξιδιού-Πτήσεις με IBERIA.  – Τιμή από 1399€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
Double Room 1399 € 790 €
Twin Room 1399 € 790 €
Triple Room 1399 € 790 €
Single Room 1849 € 790 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  1/8/2023 – Αναχώρηση από Αθήνα-12ήμερο πρόγραμμα με 10 διαν/σεις: 1 διαν/ση στη Μαδρίτη με πρωινό στην αρχή του ταξιδιού. 1 επιπλέον διαν/ση στην Αβάνα με πρωινό και 1 επιπλέον διαν/ση στο Βαραδέρο (All Inclusive)-Πτήσεις με IBERIA.  – Τιμή από 1790€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
Double Room 1790 € 790 €
Twin Room 1790 € 790 €
Triple Room 1790 € 790 €
Single Room 2370 € 790 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  4/8/2023 – Αναχώρηση από Αθήνα-12ήμερο πρόγραμμα με 10 διαν/σεις: 2 επιπλέον διαν/σεις στην Αβάνα με πρωινό και 1 διαν/ση στο Βαραδέρο (All Inclusive), για να μεγιστοποιήσουμε την εμπειρία-Πτήσεις με IBERIA.  – Τιμή από 1730€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
Double Room 1730 € 790 €
Twin Room 1730 € 790 €
Triple Room 1730 € 790 €
Single Room 2310 € 790 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  6/8/2023 – Αναχώρηση από Αθήνα-12ήμερο πρόγραμμα με 9 διαν/σεις: 1 επιπλέον διαν/ση στο Βαραδέρο (All Inclusive), και 1 επιπλέον διαν/ση στην Αβάνα με πρωινό. Το πρόγραμμα εκτελείται αντίστροφα-Πτήσεις με TURKISH AIRLINES.  – Τιμή από 1690€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
Double Room 1690 € 790 €
Twin Room 1690 € 790 €
Triple Room 1690 € 790 €
Single Room 2270 € 790 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  8/8/2023 – Αναχώρηση από Αθήνα-12ήμερο πρόγραμμα με 10 διαν/σεις: με 1 διαν/ση στη Μαδρίτη με πρωινό στην αρχή του ταξιδιού. 1 επιπλέον διαν/ση στην Αβάνα με πρωινό και 1 επιπλέον διαν/ση στο Βαραδέρο (All Inclusive)-Πτήσεις με IBERIA.  – Τιμή από 1790€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
Double Room 1790 € 790 €
Twin Room 1790 € 790 €
Triple Room 1790 € 790 €
Single Room 2370 € 790 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  8/8/2023 – Αναχώρηση από Αθήνα-10ήμερο πρόγραμμα με 7 διαν/σεις: Το πρόγραμμα εκτελείται αντίστροφα-Πτήσεις με TURKISH AIRLINES – Τιμή από 1490€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
Double Room 1490 € 790 €
Twin Room 1490 € 790 €
Triple Room 1490 € 790 €
Single Room 1960 € 790 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  11/8/2023 – Αναχώρηση από Αθήνα-10ήμερο πρόγραμμα με 8 διαν/σεις: 1 επιπλέον διαν/ση στο Βαραδέρο (All Inclusive)-Πτήσεις με IBERIA.  – Τιμή από 1630€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
Double Room 1630 € 790 €
Twin Room 1630 € 790 €
Triple Room 1630 € 790 €
Single Room 2150 € 790 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  13/8/2023 – Αναχώρηση από Αθήνα-12ήμερο πρόγραμμα με 9 διαν/σεις: 1 επιπλέον διαν/ση στο Βαραδέρο (All Inclusive), και 1 επιπλέον διαν/ση στην Αβάνα με πρωινό. Το πρόγραμμα εκτελείται αντίστροφα-Πτήσεις με TURKISH AIRLINES.  – Τιμή από 1690€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
Double Room 1690 € 790 €
Twin Room 1690 € 790 €
Triple Room 1690 € 790 €
Single Room 2270 € 790 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  14/8/2023 – Αναχώρηση από Αθήνα-9ήμερο πρόγραμμα-Πτήσεις με IBERIA.  – Τιμή από 1490€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
Double Room 1490 € 790 €
Twin Room 1490 € 790 €
Triple Room 1490 € 790 €
Single Room 1890 € 790 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  14/8/2023 – Αναχώρηση από Αθήνα-12ήμερο πρόγραμμα με 10 διαν/σεις:1 επιπλέον διαν/ση στην Αβάνα με πρωινό, 1 διαν/ση στο Βαραδέρο (All Inclusive) και 1 επιπλέον διαν/ση στο Τρινιδάδ με ημιδιατροφή -Πτήσεις με AIR FRANCE-Group A  – Τιμή από 1790€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
Double Room 1790 € 790 €
Twin Room 1790 € 790 €
Triple Room 1790 € 790 €
Single Room 2370 € 790 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  14/8/2023 – Αναχώρηση από Αθήνα-12ήμερο πρόγραμμα με 10 διαν/σεις:1 επιπλέον διαν/ση στην Αβάνα με πρωινό, 1 διαν/ση στο Βαραδέρο (All Inclusive) και 1 επιπλέον διαν/ση στο Τρινιδάδ με ημιδιατροφή -Πτήσεις με AIR FRANCE-Group B – Τιμή από 1790€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
Double Room 1790 € 790 €
Twin Room 1790 € 790 €
Triple Room 1790 € 790 €
Single Room 2370 € 790 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  19/8/2023 – Αναχώρηση από Αθήνα-11ήμερο πρόγραμμα με 9 διαν/σεις: 1 επιπλέον διαν/ση στην Αβάνα με πρωινό και 1 διαν/ση στο Βαραδέρο (All Inclusive)-Πτήσεις με AIR FRANCE – Τιμή από 1540€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
Double Room 1540 € 790 €
Twin Room 1540 € 790 €
Triple Room 1540 € 790 €
Single Room 2060 € 790 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  21/8/2023 – Αναχώρηση από Αθήνα-9ήμερο πρόγραμμα με 7 διαν/σεις-Πτήσεις με AIR FRANCE – Τιμή από 1340€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
Double Room 1340 € 790 €
Twin Room 1340 € 790 €
Triple Room 1340 € 790 €
Single Room 1740 € 790 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  24/8/2023 – Αναχώρηση από Αθήνα-9ήμερο πρόγραμμα με 7 διαν/σεις-Πτήσεις με AIR FRANCE  – Τιμή από 1540€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
Double Room 1540 € 790 €
Twin Room 1540 € 790 €
Triple Room 1540 € 790 €
Single Room 2060 € 790 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  4/9/2023 – Αναχώρηση από Αθήνα-9ήμερο πρόγραμμα με 7 διαν/σεις-Πτήσεις με AIR FRANCE.  – Τιμή από 1240€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
Double Room 1240 € 790 €
Twin Room 1240 € 790 €
Triple Room 1240 € 790 €
Single Room 1640 € 790 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  18/9/2023 – Αναχώρηση από Αθήνα-12ήμερο πρόγραμμα με 10 διαν/σεις:1 επιπλέον διαν/ση στην Αβάνα με πρωινό,1 διαν/ση στο Βαραδέρο (All Inclusive) και 1 επιπλέον διαν/ση στο Τρινιδάδ με ημιδιατροφή -Πτήσεις με AIR FRANCE.  – Τιμή από 1499€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
Double Room 1499 € 790 €
Twin Room 1499 € 790 €
Triple Room 1499 € 790 €
Single Room 2079 € 790 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  30/9/2023 – Αναχώρηση από Αθήνα-9ήμερο πρόγραμμα με 7 διαν/σεις-Πτήσεις με AIR FRANCE. – Τιμή από 1240€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
Double Room 1240 € 790 €
Twin Room 1240 € 790 €
Triple Room 1240 € 790 €
Single Room 1640 € 790 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  9/10/2023 – Αναχώρηση από Αθήνα-12ήμερο πρόγραμμα με 10 διαν/σεις:1 επιπλέον διαν/ση στην Αβάνα με πρωινό,1 διαν/ση στο Βαραδέρο (All Inclusive) και 1 επιπλέον διαν/ση στο Τρινιδάδ με ημιδιατροφή -Πτήσεις με AIR FRANCE.  – Τιμή από 1499€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
Double Room 1499 € 790 €
Twin Room 1499 € 790 €
Triple Room 1499 € 790 €
Single Room 2079 € 790 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  12/10/2023 – Αναχώρηση από Αθήνα-9ήμερο πρόγραμμα με 7 διαν/σεις-Πτήσεις με AIR FRANCE.  – Τιμή από 1250€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
Double Room 1250 € 790 €
Twin Room 1250 € 790 €
Triple Room 1250 € 790 €
Single Room 1650 € 790 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  16/10/2023 – Αναχώρηση από Αθήνα-12ήμερο πρόγραμμα με 10 διαν/σεις:1 επιπλέον διαν/ση στην Αβάνα με πρωινό, 1 διαν/ση στο Βαραδέρο (All Inclusive) και 1 επιπλέον διαν/ση στο Τρινιδάδ με ημιδιατροφή-Πτήσεις με AIR FRANCE.  – Τιμή από 1599€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
Double Room 1599 € 790 €
Twin Room 1599 € 790 €
Triple Room 1599 € 790 €
Single Room 2179 € 790 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  19/10/2023 – Αναχώρηση από Αθήνα-9ήμερο πρόγραμμα με 7 διαν/σεις-Πτήσεις με AIR FRANCE.  – Τιμή από 1490€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
Double Room 1490 € 790 €
Twin Room 1490 € 790 €
Triple Room 1490 € 790 €
Single Room 1890 € 790 €