ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

NAΞΟΣ-ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ

4 ΜΕΡΕΣ / 3 ΝΥΧΤΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 18/06/2021 -21/06/2021

1ηΗΜΕΡΑ:ΗΡΑΚΛΕΙΟ–ΝΑΞΟΣ
Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου νωρίς το πρωί. Επιβίβαση στο πλοίο της Sea Jet και αναχώρηση για την Νάξο. Άφιξη επιβίβαση στο λεωφορείο μεταφορά στο ξενοδοχείο μας (το οποίο είναι κεντρικό) και τακτοποίηση στα δωμάτια. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για την πρώτη μας γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ
Πρωινό και αναχώρηση για να γνωρίσουμε όμορφα τοπία και τα πανέμορφα χωριά. Πρώτη μας στάση στο Σαγκρί όπου θα επισκεφτούμε τον Ναό της Δήμητρας, Συνεχίζουμε στο χωριό Δαμαλά όπου θα δούμε το εργαστήριο αγγειοπλαστικής όπου με ένα κομμάτι πυλό θα μας δείξουν ότι μπορούν να φτιάξουν τα πάντα σε οποιαδήποτε μορφή και εν συνεχεία επίσκεψη στο παλιό ελαιοτριβείο όπου θα δούμε τη διαδικασία εξαγωγής λαδιού. Αναχώρηση για την επόμενη στάση μας στο Χαλκί, με τους ενετικούς πύργους, τα αρχοντικά και τις βυζαντινές εκκλησίες. Βόλτα στο χωριό και επίσκεψη στο παραδοσιακό αποστακτήριο κίτρου. Σε απόσταση 5΄ θα βρίσκεται η επόμενη στάση μας στην Παναγία Δροσιανή (6ου αι.), σημαντικό μνημείο της παλαιοχριστιανικής περιόδου με ενδιαφέρουσες τοιχογραφίες. Συνεχίζουμε την περιήγησή μας περνώντας από το Φιλώτι, κτισμένο στους πρόποδες του Ζα, του ψηλότερου βουνού των Κυκλάδων. Από εδώ, ακολουθώντας έναν ορεινό ανηφορικό δρόμο, φθάνουμε στην Απείρανθο, το «μαρμάρινο χωριό», με τα τρία μουσεία ( αρχαιολογικό, γεωλογικό & λαογραφικό ) όπου και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο – περίπου δύο ώρες για να γευματίσουμε σε κάποια από τις πολλές παραδοσιακές ταβέρνες. Αναχώρηση από την Απείρανθο αργά το μεσημέρι και περνώντας από το μικρό χωριό Κεραμωτή, φθάνουμε στο χωριό Κυνίδαρο με τα βουνά που βγάζουν το περίφημο μάρμαρο Νάξου. Συνεχίζοντας φθάνουμε στην περιοχή του Φλεριού, όπου βρίσκεται ο περίφημος Κούρος σε αρχαίο λατομείο στο σημείο που κατασκευαζόταν (10’ στάση για φωτογραφίες). Αναχώρηση και άφιξη στο ξενοδοχείο το απόγευμα για ξεκούραση. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και φαγητό. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΝΑΞΟΣ(ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ )
Πρωινό στο ξενοδοχείο και η μέρα σας είναι ελεύθερη για βόλτα μπάνιο στις όμορφες παραλίες της Νάξου και χαλάρωση. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ : ΝΑΞΟΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελεύθερη ημέρα στην διάθεσή σας για βόλτα και ψώνια πριν την αναχώρηση μας .Το μεσημέρι μεταφορά στο λιμάνι της Νάξου επιβίβαση στο πλοίο της Sea Jet και αναχώρηση για το Ηράκλειο. Άφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου το απογευματάκι.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ:

295€ ΣE ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΠΛΟ
——————————————-
310€ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

*ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ + 95€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

• Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο – Νάξο – Ηράκλειο με την Sea Jet.
• Μεταφορές, περιηγήσεις & εκδρομές όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα.
• Τρείς (3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας.
• Εκδρομή και ξενάγηση στον γύρο του νησιού.
• Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο σας
• Ξεναγός
• Συνοδός του γραφείου μας.
• Ασφάλεια Αστικής ευθύνης.
• Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

• Ο ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
• ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΩΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ