ΤΗΝΟΣ

3 ΗΜΕΡΟ
08/08/23-10/08/23

1Η ΜΕΡΑ ΤΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΤΗΝΟΣ

Συνάντηση στο  λιμάνι του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για το νησί της Μεγαλόχαρης την Τήνο. Άφιξη στην Τήνο, το απόγευμα. Μεταφορά  και  τακτοποίηση στα ξενοδοχεία. Θα επισκεφτούμε τον Ιερό Ναό της Μεγαλόχαρης , χρόνος ελεύθερος για φαγητό. Διανυκτέρευση στην ΤΗΝΟ.

 

 

2Η ΜΕΡΑ ΤΗΝΟΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Εκκλησιασμός και στην συνεχεία επιβίβαση στο λεωφορείο για μια γνωριμία με το νησί. Θα επισκεφτούμε και θα προσκυνήσουμε το μοναστήρι της Αγίας Πελάγιας και συνεχίζουμε για το χωριό Βωλαξ, αφού θαυμάσουμε στη διαδρομή μας για το Eξωμβουργο (Αρχαία , Ακρόπολη του νησιού και επιβλητικό κάστρο). Περνώντας από τα καθολικά χωριά Λουτρά, Κροκός, Κώμη, Καλλονή, Αγία ΜΑΡΙΝΑ , Καρδιακή και βλέποντας την επίδραση των ενετών καταλήγουμε στον Πύργο. Θα δούμε το σπίτι και μουσείο Γιαννούλη Χαλεπά και συνεχίζουμε για το Πάνορμο όπου θα κάνουμε στάση για φαγητό. Τέλος επιστροφή για την χώρα, αφού σταματήσουμε στο χωριό Ταραμπάδος που είναι γνωστό από το θαυμαστό συγκρότημα των αριστοτεχνικών περιστερώνων του κόσμου και καταπράσινη πλαγιά. Θα κάνουμε μια στάση  σε εργαστήριο παρασκευής, παραδοσιακών γλυκισμάτων, θα κεραστούμε και όποιος επιθυμεί, μπορεί να αγοράσει. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση στην ΤΗΝΟ

 

3ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΝΟΣ– ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Πρωινό στο ξενοδοχείο ελεύθερος χρόνος για μια τελευταία βόλτα στη χωρά. Μεταφορά στο λιμάνι για να επιβιβαστούμε στο πλοίο της επιστροφής, με ενδιάμεσες στάσεις σε νησιά των Κυκλάδων. Επιβίβαση στο πλοίο και το βράδυ άφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ:         215€ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΙΝΟ

245€ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

275€ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4* ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

                                                            

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  1. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με την MinoanLINES σε οικονομική θέση (κατάστρωμα) Ηράκλειο-Τήνος-Ηράκλειο
  2. 2 διανυκτερεύσεις στην Τήνο σε ξενοδοχείο επιλογής σας
  3. Ολοήμερη εκδρομή του νησιού με ξεναγό
  4. Μεταφορές
  5. Συνοδός γραφείου
  6. Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

Ο ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ